Expedition

2022
Wiki
Dashboard
UX Design
UI Design
Expedition
Services
  • UX Research
  • UX Design
  • UI Design
Industrie
  • Digital agency

Expedition focust zich op het creëren van WordPress oplossingen die zowel innovatief als betrouwbaar zijn.

Het project omvatte een diepgaande verkenning van de dynamische wereld van webontwikkeling, waarbij de behoeften en verwachtingen van zowel de eindgebruikers als de ontwikkelaars centraal stonden.

Mijn doel was om een grondig begrip te krijgen van de uitdagingen en kansen binnen dit vakgebied. Dit werd bereikt door uitgebreid onderzoek en analyse waardoor ik inzicht kreeg in de diverse technieken en methodologieën die beschikbaar zijn voor het bouwen van WordPress websites. Deze kennis vormde de basis voor het ontwerp en de implementatie van een platform dat niet alleen voldoet aan de hoge eisen van Expedition’s klanten maar ook de efficiëntie en productiviteit van de developers verhoogt.

Discovery

Onderzoek toonde aan dat gebruikers vooral behoefte hebben aan een interactief platform waar ze zelf content kunnen toevoegen en raadplegen.

Verder bleken functionaliteiten zoals opmaakopties, het aanpassen van content, persoonlijke accountomgevingen en de integratie van PDF’s cruciaal voor het voldoen aan de gebruikersbehoeften. Deze elementen versterken de interactieve ervaring waardoor het platform niet alleen een bron van informatie werd maar ook een dynamische omgeving. Na het in kaart brengen van de behoeften en functionaliteiten, werd een kennisbank erkend als de beste digitale oplossing.

Design system

Verder onderzoek naar concurrerende producten en de huisstijl van Expedition heeft geleid tot de ontwikkeling van een visueel en typografisch systeem dat niet alleen aansluit bij de functionele eisen van de gebruikers maar ook de identiteit van Expedition weerspiegelt. Door elementen zoals het kleurenschema, typografie, en visuele stijl te integreren, is een kennisbank ontworpen die coherentie met de merkidentiteit van Expedition behoudt. Dit draagt bij aan een herkenbare en vertrouwde gebruikerservaring waardoor de kennisbank niet alleen een nuttige bron van informatie werd maar ook een verlengstuk van het merk Expedition.

TalentenMapp
Contact text
contact
sluiten

Hey!

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laat het weten door te bellen of te mailen!

Thijs Fenne UX/UI Designer