Expedition

Experts in slimme Wordpress oplossingen

UX Design UI Design Kennisbank Dashboard Standaardisatie

Expedition had met haar recente oprichting nog geen raamwerk waarbinnen het Wordpress websites ontwikkeld. Door een systeem te ontwerpen waarin documentaties toegevoegd en bekeken kunnen worden, is er standaardisatie van methodes, werkwijzen en technieken gecreëerd.

Een visueel systeem voor consistentie en een positieve gebruikservaring.

Door voor Expedition een visueel & typografisch systeem te bedenken, te ontwerpen in een kolomgrid, de regelafstanden minimaal 6px te maken, je te beperken in het aantal kleuren, balans te creëren en contrast toe te passen ziet het ontwerp er esthetisch uit, ontstaat er een positieve gebruikservaring en is consistentie gewaarborgd.

Een eenvoudige registratiemodule.

Door registraties kunnen de gebruikers ingedeeld worden in een organisatie met afdelingen. Hierdoor ontstaat personalisatie en kunnen functies zoals het verifiëren van toegevoegde documentaties maar ook het reageren onder documentaties worden geïmplementeerd.

Een ontwerp gericht op vindbaarheid.

In de kennisbank kunnen de gebruikers documentaties toevoegen en bekijken. Het ontwerp is gericht op vindbaarheid en herkenning, waarbij formaat en kleur een belangrijke rol spelen.

Binnen no-time de juiste informatie.

Door de geavanceerde zoekmodule maakt het niet uit hoe groot de organisatie is; iedere gebruiker kan de juiste informatie binnen no-time vinden. Vindbaarheid was dan ook een belangrijke doelstelling tijdens het project.

Gemakkelijk nieuwe documentaties toevoegen.

Het systeem biedt de mogelijkheid om een documentatie op te maken aan de hand van te kiezen componenten, zoals teksten, afbeeldingen, video’s, code snippets, etc. Na het opmaken wordt de gebruiker gevraagd de documentatie te categoriseren en tot slot kiest de gebruiker een controleur die de documentatie controleert voordat hij gepost wordt.

Een gepersonaliseerd dashboard voor iedere gebruiker.

Om de vindbaarheid van documentaties te verhogen, heeft de kennisbank van Expedition een gepersonaliseerd dashboard voor iedere gebruiker. In dit dashboard kunnen favoriete documentaties en categorieën worden toegevoegd.

Meer werk bekijken?